Gaver

GAVER MED SMAG til veninden, kæresten, kollegaen, ham, hende, værten…..Vi leverer og sender vin og vingaver over hele landet, fra dag til dag. Vores udvalg af vine og delikatesser kan kombineres til spændende gaver, helt efter jeres ønske. Vi har ikke nogen færdige løsninger, da vi syntes gaven skal være individuel.

jul

Gave beskrivelse

Med gaven følger en beskrivelse af både vine og delikatesser. Beskrivelsen indeholder den gode historie om de små ejendomme, der står bag de unikke produkter af både vin og delikatesser. En historie, der er med til at gøre nydelsen for modtageren komplet og give viden om anvendelsen af delikatesserne.

Vi skriver også gerne kortet.

Særlig oplevelse

Vi pakker i både kurve og æsker, kufferter, trillebøre eller?.. du bestemmer!
Gavekurve ser flotte ud på et gavebord. Vi sætter en ære i at gaven skal være individuel, og at modtager får en særlig oplevelse med vores produkter. De gaver man kan dele med andre, er ud fra vores erfaring meget populære.

Gavekort

Vi laver individuelle kreative gavekort, helt efter dit behov. Med et gavekort giver i modtageren mulighed for selv at vælge netop det, de ønsker.

Firmagaver

Forkæl kunder og ansatte, vi designer naturligvis gaven i samarbejde med jer, helt efter jeres ønsker. Vi tilbyder de bedste vine, Chokolader og delikatesser af højeste kvalitet. Ønsker i andet i gaven, som ikke er i vores sortimentet, kan vi også klare det.
Læs om reglerne for beskatning af gaver her.