Chokolade, Jardin de Tula LYS 39%

35,00 DKK

Nettoindhold: 100 gr.

På lager

Beskrivelse

Eksklusiv lys økologisk chokolade med 39% cacaoindhold . Chokoladen er dyrket af økologiske cacao producenter i Peru. Er certificeret af Ecocert. Den har en blød cremet tekstur når den smelter på tungen. Pap emballagen er produceret af genbrugspapir.

I 1994, grundlagde Bernard Castelain chokoladefabrikken. Chocolat-Castelain Chokoladeriet er placeret blandt vinmarker til alle sider i hjertet af Châteauneuf-du-Pape i Vaucluse.

I 2000 modtager Chocolaterie Castelain, ECOCERT certificering og fremstiller sine første økologiske chokolader.

Castelain producerer unikke chokolader i en meget høj kvalitet og regnes for en af de bedste i fransk gastronomi. De har højt kvalificeret personale og en håndværks viden der sikrer de ligger i toppen af kvalitet

Deres luksuriøse chokolader smelter behageligt på tungen, der er meget stor variation i smagen, afhængig af kakao% og bønnesort.

Deres chokolade barer er fremstillet af de fineste kakaobønner høstet i Afrika og Syd og Nordamerika.

Deres første chokolade var Palet des Papes, de ville finde en perfekt balance mellem mørk chokolade og Marc Chateauneuf du Pape og udvikle chokolade for en stor vingård i området. Dette eventyr er siden blevet udviklet så de i dag producerer forskellige intense mørke og lyse chokolader samt andre chokolade lækkerier der kan pirre sanserne.

Kakaotræer er 4-8 meter høje. Træet stammer fra troperne i Sydamerika, er siden blevet plantet i andre tropiske egne. Dets frø bliver brugt til kakaopulver og chokolade. Et træ begynder at bære frugter, når det er 4 til 5 år gammelt

Kakaotræet er meget krævende. Det kræver 24-28 °C. og temperaturen må aldrig komme under 16 °C.

De tre hovedsorter af kakaobønner der bruges til chokolade er: Criollo, Forastero og Trinitario. Af alle dyrkede kakaobønner er Criollo den mest sjældne kun 5% og derfor også den dyreste kakao. Smagen af chokolade afhænger af, hvilken kakaobønne der er brugt til fremstillingen. Man kan sammenligne det med, hvilke druer, man anvender i produktionen af vin

Criollo er den oprindelige kakaobønne, Columbus opdagede den på øen Guanaja i 1502. Criollo vokser bl.a. i Syd- og Mellemamerika, i Sri Lanka og Madagaskar. Criollo bønner er blød og har et lavt bitterhedsniveau i smagen. Træerne giver et lavt udbytte og er er modtagelige for sygdomme.

Forastero udgør 80-90 % af kakaoproduktion. Den giver høje høstudbytter og er modstandsdygtig overfor sygdomme. Forastero vokser i Afrika og Sydamerika.

Trinitario en krydsning af Criollo og Forastero. Den har arvet den bløde smag fra Criollo og modstandskraften fra Forasteros. Trinitario vokser bl.a. i Indonesien og Sydamerika.

Yderligere information

Vægt 0.350 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chokolade, Jardin de Tula LYS 39%”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *