Domaine Vindemio, Imagine 2015

135,00 DKK

Kontakt os hvis du ønsker at købe en vertikalsmagning af 2014+2015+2016

På lager

Beskrivelse

Navn Imagine
Årgang 2015
Vinhus Domaine Vindemio
Distrikt Côtes du Ventoux / Rhône
Land Frankrig
Druer 50% Grenache,  50% Syrah
vol. 75 cl.
Alkohol 14,5%
Lagring Cementtanke
Udbytte hl/ha
Gemmes 6-8 år
Servering 18 o C
Mad

I 2010 fik Imagine den højeste score nogensinde givet til en vin i Ventoux af Robert Parker 95p.  2011 er mørk, intens, stærk og uimodståelig. Jean Marot får i 2014 super flot bedømmelse 91+ point v/ Robert Parker

Brilliant, Imagine 2011 er lige dele af druerne Grenache og Syrah og den mest elegante vin i Vindemio portefølje. Ganske ligesom Amadeus, men mere urteagtig og tilføjet et strejf af røde bær, primært hindbær til smagen. Vinen er en keeper, men det kan være svært holde hænderne væk. Anmeldt af: NIKLAS JORGENSEN  winevirtuosity.com/

Jean Marot lavede sin første vin i 1995. Indtil da havde han arbejdet som farmaceut og haft den opfattelse, at man kun blev vinbonde, hvis ens far og farfar havde været vinbønder. Venner og bekendtskabet med en vinproducent i Beaumes de Venise overbeviste ham imidlertid om noget andet.

I dag dyrker han 15 hektar lige uden for landsbyen Mormorion, 5 km fra Flassan. Druerne er hovedsagligt  Syrah og Grenache samt forskellige hvidvinsdruer.

Druerne høstes ofte meget sent på grund af områdets højde.  De røde druer i slutningen af oktober og de hvide først hen i november. Den meget sene høst giver nogle meget fyldige og intense vine med en god balance. Alle druer er håndplukkede.

Vinene er kraftige og harmoniske. Driften er biodynamisk. Jean Marot laver nu 6 cuveér 1 hvid og 5 røde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaine Vindemio, Imagine 2015”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *